This text is replaced by the Flash movie.
This text is replaced by the Flash movie.
Witamy, Go艣膰. Zaloguj si臋 lub zarejestruj.
Wrzesie艅 07, 2010, 14:29:55
Strona g艂贸wna Szukaj Zaloguj si臋 Rejestracja

+  Parpa
|-+  Parpa.pl
| |-+  Hyde Park
| | |-+  SESJA RODZINNA
Strony: [1]
Drukuj
Autor W膮tek: SESJA RODZINNA  (Przeczytany 777 razy)
sobestian
Nowy
*
Wiadomo艣ci: 1

« : Czerwiec 08, 2010, 09:48:10 »

Jestem pocz膮tkuj膮cym forumowiczem a tak偶e moje trze偶wienie jest kr贸tkie(11miesi臋cy).Jestem alkoholikiem od oko艂o 10 lat,ucz臋szczam na terapi臋 grupow膮 11 miesi臋cy.Przede mn膮 sesja rodzinna co do kt贸rej mam mieszane uczucia i troch臋 obaw.Og贸lnie chocia偶 nie zapi艂em od pocz膮tku uczestnictwa w terapii-to jestem co raz bardziej przybity,zdruzgotany.Cofanie si臋 w przesz艂o艣膰 pisz膮c prace jest czasami bolesne jednak nie pozwol臋 sobie wm贸wi膰 偶e wszystko co do tej pory by艂o z艂e,nie moralne,chore itd. Wrzucenie ca艂ego mojego 偶ycia do jednego worka z napisem"straty" jest dla mnie nie do przyj臋cia.Od czasu mojego trze偶wienia tak naprawd臋 wiele si臋 nie zmieni艂o opr贸cz tego 偶e nie pij臋.Ani sytuacja rodzinna,materialna,psychiczna,w niekt贸rych przypadkach jest gorzej-tak jakby lekarstwo okaza艂o si臋 gorsze od choroby.Nie mam pomys艂u,wigoru ani plan贸w na rozwi膮zanie tego pata-ani te偶 pomys艂u na dalsze 偶ycie -skoro te dotychczasowe mam zmieni膰,艂膮cznie z sob膮,otoczeniem,nawykami-dos艂ownie wszystkim.Nie mam poj臋cia o co chodzi?-mo偶e powinienem straci膰 na skutek picia troch臋 wi臋cej-rodzin臋,pogr膮偶y膰 si臋 materialnie,lub straci膰 zdrowie-abym widzia艂 sens w moim leczeniu.
Strony: [1]
Drukuj
Skocz do:  

PARPA
Forum - Państwowej Agencji Rozwiązywania Problemów Alkoholowych
Design & Powered by: ELITE / System by SMF/ PHP4 / MY SQL /